Deze site is ooit in het leven geroepen om, als ik later aan de macht kom, het domein alvast maar geregistreerd te hebben. Daarom viel er lange tijd eigenlijk niets op te zien of te lezen. Daar ga ik verandering in brengen. Het wordt geen blog, maar een site met ideeën, projecten en ongevraagde meningen.

De oude zwarte site, hieronder afgebeeld, was wel aan een update toe. Zoals gezegd, de site wordt geen blog. Het schrijven aan een blog is namelijk vreselijk 2003. Intussen zijn de meeste mensen erachter dat het veel leuker is een blog te schrijven, dan die van een ander te lezen. Best nutteloos dus. Wat ga ik wel doen?

Ik ben bezig met een aantal (knutsel)projecten waarvan ik de voortgang op deze site ga bijhouden. Met name omdat het onderwerpen betreft waarover op internet weinig te vinden is. Dus wie weet doe ik er iemand een plezier mee. We zullen wel zien wat het wordt…

Categorieën: Algemeen

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *