A trip down memory lane. Afgelopen zondag ging het in KRO De Reünie over het Nienoordcollege. Te gast was een 4-Havo klas. Hoewel dit mijn klas niet was, ken ik de meesten wel en natuurlijk ook de disco’s en leraren die ter sprake kwamen. Zo was er een item over meneer Nauta, dat ze om onbegrijpelijke redenen hebben weggemoffeld naar de Facebookpagina.

Ik herinnerde mij ooit een schroolkrantstuk over de man te hebben geschreven, en ben erin geslaagd de bewuste schoolkrant op te diggen uit mijn archief (een verhuisdoos). Waan je even terug in de klas: Apart_Volk_Martin_Nauta

Categorieën: Artefacten

1 reactie

Jolanda · 15 november 2012 op 09:55

Leuk om je stuk te lezen. Ik heb zelf van 92-98 op het Nienoord gezeten en een aantal jaar les van Nauta gehad. Altijd bijzonder.

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *